Preloader image
Kush ka frikë nga Selfi?

Plotësoni formularin dhe ekipi yne ju telefonon

Plotësoni formularin dhe ekipi yne ju telefonon

Pse Istanbul Clinic?

Istanbul Clinic - Jemi një institucion i specializuar në transplantimin e flokëve. - Kryejmë rreth 300 operacione të transplantimit të flokëve në muaj. - Jemi një nga organizatat e pakta që mund të kryejnë operacione 24/7. - Kryejmë më shumë operacione te transplantimi të flokëve sesa spitalet dhe qendrat mjekësore ku veprojmë dhe kjo i bën shpenzimet më të ulëta per ne. - Nuk ndikohemi nga problemet e efikasitetit të spitaleve.

Kemi një buxhet të mirë marketingu dhe një ekip të madh konsulentësh shëndetësorë që mund të ju mbështesin në çdo gjuhe. - Arrijmë tek ju shumë më shpejt dhe u përgjigjeni pyetjeve që keni menjëherë. - Koha mesatare e pergjigjes është maksimumi nje ditë, nderkohe qe ne spitale mund te arrije ne 2-3 dite.

Erdhi koha që ta hiqni kapelen nga koka!

Nëse jeni të lumtur pa flokë ju përgëzojmë, por mund te mendoni edhe njëherë per kete.
Do jemi shume të lumtur nëse do jemi ne arsyeja për një ndryshim rrënjësor në jetën tuaj, me vitet tona të gjata të përvojës në transplantimin e flokëve, nepermjet klinikave tona moderne dhe çmimeve të pershtatshme.

Ka ardhur koha të hiqni dorë nga disa zakone. Ne ju ftojmë të shpëtoni një herë e përgjithmonë nga çdo shprehi që ul cilësinë e jetës dhe vetëbesimin tuaj

Mund të heqni dorë nga perdorimi i kapeles përfundimisht dhe te beni selfi te bukura.

Çmimet e transplantimit të flokëve

Teknikat e përdorura në transplantimin e flokëve

€750

Transplantimi i flokeve

Me këtë metodë, flokët e marrë nga çdo pjesë e trupit (si prapa, gjoks dhe këmbët) gjithashtu mund të transferohen.

€1250

Transplantimi i flokeve me anestezi totale

Kjo metodë është një metodë alternative per ata që kane frike nga gjilpërat ose nuk durojne dot pamjen e gjakut.

€1250

Transplantimi i flokëve pa qethjen e kokes

Veçanërisht kur behet fjale për pjesën e parme të kokës, flokët mund të transplantohen pa qene nevoja per ti qethur.

+ €300

Teknika DHI me lapsa - Choi Pen

Marrja e rrënjeve nga zona dhuruese eshte e njëjtë si ne tekniken FUE. Ndersa hapja e kanalit dhe vendosja e rrenjes bëhet me një gjilpërë të veçantë.

+ €50

Teknika Safir / Perkutan

Falë teknikes Safir nuk ka dhimbje dhe as dëmtime. Tehu i Safirit përdoret në metodën Fue.

+ €100

Trajtim ndihmes me PRP

PRP Eshtë një proces i thjeshtë që merr rreth 30 minuta. Ndimon ne riparimin e indeve te dobesuara dhe te demtuara dhe ne rrıtjen e forcimin e rrenjeve te reja në zonën e trajtuar.

Önceki
Sonraki

Transferim dhe Akomodim

Ajo qe duhet të bëni është vetem të rezervoni biletën tuaj te udhetimit!

Transferim

€50

Merrni Informacion
  • Pritje ne aeroport
  • Transferim në Hotel
  • Transferim në spital

Akomodim

€100

Merrni Informacion
  • Pritje ne aeroport
  • Transferim në Hotel
  • Transferim në spital
Clinic İstanbul